SAMSUN / BAFRA - Şehit Burak Perçin İlkokulu

Şehit Burak Perçin İlkokulu

Altınyaprak Mahallesi Çiçekli 4.Sokak No85 BAFRA/SAMSUN
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir. Topluma; Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bilgili, kültürlü, ahlaklı, öğrenmeyi bilen, başarıyı hedefleyen, üreten ve ürettiğini paylaşan bireyler kazandırabilmek ve yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmaktır.
Misyon
Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; ilgi, istek, yetenek ve ihtiyaçlarına uygun ortaöğretim kurumlarına hazırlamak ve kendisini sürekli yenileyen, grupla çalışma becerisine sahip, kendisi ve çevresi ile barışık vatanına, milletine, değerlerine ve dinine bağlı bireyler yetiştirmektir. Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.
08.40-14.25
1.3.Dolmuş Hatları ve özel araçlar
Şehir Merkezi
okulumuz ilçe merkezide olup,İl merkezine yaklaşık 45 km uzaklıktadır.