SAMSUN / BAFRA - ŞEHİT BURAK PERÇİN İLKOKULU

ŞEHİT BURAK PERÇİN İLKOKULU

Altınyaprak Mahallesi Çiçekli 4.Sokak No85 BAFRA/SAMSUN
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.Topluma; Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bilgili, kültürlü, ahlaklı, öğrenmeyi bilen, başarıyı hedefleyen, üreten ve ürettiğini paylaşan bireyler kazandırabilmektir.
Misyon
Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; ilgi, istek, yetenek ve ihtiyaçlarına uygun ortaöğretim kurumlarına hazırlamak ve kendisini sürekli yenileyen, grupla çalışma becerisine sahip, kendisi ve çevresi ile barışık vatanına, milletine,değerlerine ve dinine bağlı bireyler yetiştirmektir.
08.40-14.20
1.3.Dolmuş Hatları ve özel araçlar
Özel Servis
Şehir Merkezi
okulumuz ilçe merkezide olup,İl merkezine yaklaşık 45 km uzaklıktadır.